Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Valaki tud tanácsot adni?

Valaki tud tanácsot adni?

Figyelt kérdés

Tehát fogyni szeretnék.

Nem vagyok extrémen túlsúlyos, és rengeteget fogytam az utóbbi időben (182 cm, 89 kg), viszont szeretnék egy egészséges testet felépíteni magamnak.

Járok kondizni, és itthon is edzek.

Nos, a hátráltató tényező az hogy cukorbeteg vagyok és ez az étrendet nekem rendesen beszabályozza (a megadott szénhidrátot ugye csökkenteni nem tudom, ráadásul az óriási szintekkel csökkentett tápanyagot is megérzem, ritkán érzem jóllakottnak magam). És hát lehet mondani akárkinek akármit, így hogy rá vagyok kényszerítve a szénhidrátot állandóan számolgatni, úgy hogy az életem kb akörül forog hogy mindig fixen legyen alkalmam megenni a megadott mennyiséget, semmi türelmem a kalóriát is számolgatni hozzá.

Szóval, nem tudom igazából hogy miféle segítséget tudnátok nyújtani, de bárminek örülök (tanács, edzésterv tippek, vagy egy könnyen követhető diéta amit be tudok a diabéteszdiéta mellé suvasztani).

tegnap 22:13
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Dietetikus majd ad. Itt veszélyes.
tegnap 22:20
 2/2 Adkeizaal ***** válasza:

Ahogy fentebb írták, plusz, de számolnod kell mindent, ch, zsír, fehérje, kcal, vitaminra is figyelni kell és jó edzésterv, gyors eredmény csak így lesz(viszonylag gyors).

A súlyzós edzés a leggyorsabb alakformáló módszer, heti kétszer kapjon minden izom alsótest/felsőtest bontás

A,B,A,B nap. És ezen belül leprogramozod a heti volument.

1 dietetikus

1 normális személyi edző kell

És 1-1 óra alatt megoldják a gondodat, ha nem akarsz utánna olvasni.

tegnap 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!