Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehetek terhes?

Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Legutóbbi menstruációm kb 2 és fél napig tartott. De normális mennyiségű, nem csak pecsételő vérzéssel, és görcsöltem is. Viszont korábban jött meg és hamar vége is lett. Csináltam előtte, és utána is teszteket, negatív volt az összes. Nem reggel csináltam, ez mennyire befolyásolja?

Azóta 2 komolyabb tünetem van, az egyik a gyakori vizelés inger, másik pedig hogy kiemelkedik az alhasam (eddig nem volt ilyen). Ma csináltam egy újabb tesztet, az is negatív (nem reggel csináltam), és korai teszt volt ezért lehet hogy nem megbízható. Lehetek terhes vagy másra utalnak a tünetek?

nov. 28. 16:23
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Nem lehetsz hisz mentsruáltál
nov. 28. 16:29
 2/6 Tűztévesztő Színszerész ***** válasza:
Lehetsz, én megengedem.
nov. 28. 16:30
 3/6 anonim ***** válasza:

Elég lett volna 1-2 tesztet csinálni, de rendesen, előírás szerint.

Nem hiszem, hogy terhes lennél, de biztosat senki sem tud innen mondani.

nov. 28. 16:31
 4/6 anonim ***** válasza:

"Nem lehetsz hisz mentsruáltál"

Attól még lehet. Menstruáció szerű vérzés előfordulhat a terhesség alatt is.

Ennyi negatív teszt esetén viszont más lehet a probléma. Menj mihamarabb orvoshoz.

nov. 28. 16:32
 5/6 anonim válasza:
Mi ez a sok terhes kérdés ma az oldalon? egy héten nem volt ennyi mint a mai nap...
nov. 28. 16:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha negatívak a tesztek nem hiszem, hogy terhesség lenne. De ha bizonytalan vagy menj el nőgyógyászhoz ő biztosabbat tudna mondani.
nov. 28. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!