Kell féljek attól, hogy több éjjel is leállt a lélegzetem?
Figyelt kérdés
Alszok, és arra ébredek fel, hogy egy nagy mély levegőt veszek. Utána meg szapora egy kissé a levegővételem, de lassan normálissá alakul. Olyan, mint amikor visszatartod a lélegzeted a végletekig, és már nem bírod tovább. Na, én többször ilyenre ébredtem fel. Vagy amikor víz alatt vagy, majd feljössz, és van az első pár intenzív lélegzetvétel.
Másnak is vannak hasonló tünetei? Meghalhatok álmomban? De miért van ez? Megáll a tüdő működése, vagy mi? Nem gyakran, de egy párszor előfordult már, hogy arra ébredek, hogy kapkodom a levegőt.
34F
ma 16:08
1/4 anonim válasza:
Rosszat álmodtál,azért a szapora levegővétel.Hidd el,ha ilyen betegségben szenvednél(létezik ilyen),nem kérdeznél ilyet 34 évesen.
2/4 anonim válasza:
Ha többször van ilyen, keress fel egy orvost, ez alvási apnoe néven ismert probléma, ettöl meghalni nem fogsz egyből, de idővel növeli a szívinfarktus kockázatát.
3/4 A kérdező kommentje:
1. Erre én is gondoltam, de mikor ilyen történt, akkor mindig próbálok visszaemlékezni az álomra, hogy ébredésem előtt mi volt az. Rendes normális (már ha az álmokat lehet normálisnak nevezni) álom volt mindig.
ma 16:37
4/4 anonim válasza:
A sztrók veszélye áll fenn,nem az infarktusé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!