Ez mi lehetett éjjel? 20/F
Figyelt kérdés
23-kor elaludtam, ami tőlem szokatlan, hiszen nagyon álmos voltam.
Kb 4:00 körül felriadtam, fulladtam szószerint. Köhögtem, és gyomorsavat "hánytam" ki (nem olyan hányás, csak egyszerűen felgyülemlett a számban), és a torkom belülről nagyon be volt dagadva. amikor visszafeküdtem, vízszintes pozícióban ugyanúgy fájt, köhögtem, nem kaptam levegőt, félig merev test pozícióban, háttámlának támaszkodva jobb volt kicsivel.
Most nincs ilyen bajom, csak iszonyat fáradt vagyok.
nov. 4. 09:16
2/5 A kérdező kommentje:
Eddig nekem ilyen soha sem volt, kialakulhat ez 20 évesen is, így egyik napról a másikra?
nov. 4. 09:35
3/5 anonim válasza:
Persze, stressz meg ha szarul eszel az ront rajta. Jobbulást!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. ❤️
nov. 4. 10:23
5/5 anonim válasza:
Reflux. Nekem szerencsére nem ilyen durva, de a fulladás érzés sokszor megvan sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!