Miért vagyok "budos"?
Figyelt kérdés
Normalisan kenem mar tenyleg az egesz felsotestemre az old spice izzadasgatlot mert foleg most telen a meleg helyeken izzadni szoktam mint az allat.
A hatamon valamiert nem birom teljesen megoldani azt, hogy ne izzadjon ugy is, ha bekenem de ez nyaron nem okoz gondot mert nem leszek budos. Viszont most telen valamiert igen. Olyan mintha maga a ruham (pulcsi) lenne budos mert én nem vagyok az legalabbis amikor megnezem.
Ez ellen mit lehetne tenni? Lehet, hogy a ruha anyaga a baj?
nov. 22. 17:40
3/8 A kérdező kommentje:
#1 roviduju pulcsi és k
nov. 22. 17:48
4/8 A kérdező kommentje:
és kabát van rajtam
6/8 A kérdező kommentje:
#2 Figyeljek arra, hogy milyen anyagú? Milyet kéne vegyek?
7/8 A kérdező kommentje:
#5 Őszinte leszek ötletem sincsen egy sima h&m ("divided") márkájú pulcsi. Interneten se talaltam róla semmit.
nov. 22. 17:53
8/8 anonim válasza:
A bevarrt címkén rajta szokott lenni a mosási utasítások alatt több nyelven az anyagösszetétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!