Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Algás a körmöm, tényleg nem...

Algás a körmöm, tényleg nem kell aggódnom?

Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem el körmöshöz járni de le kellett most szedetnem uj munka miatt. Megláttam hogy pár körmömön sötét zöld folt van, eleggé megijedtem de mondta a körmösöm hogy alga de nincs miért aggódnom mert magától elmúlik. Tényleg nincs miért aggódnom? Annyira nem hiszek már a csajszi szavában mert ha értené a dolgát nem lenne ez, nem? Vagy ez nem az ő hibája?

nov. 21. 11:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Mármint gomba. Olyan nincs, hogy alga. A körmösöd undorító, hogy így elvállal, addig hozzá se nyülnék a kezedhez, amíg el nem múlik.

Nem téged ekézlek ezzel, bárkinél előfordul, a körmösöd a gusztustalan. Nem lehet az eszközöket fertőtleníteni, lehet Te is nála kaptad el az "algádat". Válts körmöst a gombádat meg kezeld.

nov. 21. 13:12
 2/2 A kérdező kommentje:
Mikor elsőnek mentem hozzá semmi baja nem volt a körmeimnek… ezek szerint valamelyik másik vendégétől kaptam el? Lefertőtlenítettem az egész kezem, remélem hamarosan elmúlik. A körmös váltás már nem kérdés. Köszönöm hogy válaszoltál és időt szántál.
nov. 21. 15:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!