Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Suliban mosdóban lányos...

Suliban mosdóban lányos beszélgetős pisiszünetben ciki kakilni?

Figyelt kérdés

Szünetben vécén voltam ahol épp a mosdó részen összefutottam néhány ismerőssel akik beszélgetni kezdtek. Említettem, hogy én nekem "dolgom van" és sietek, aztán ahogy bezárkóztam az egyik wc-fülkébe ők is jöttek a mellettem levőkbe és ugyanúgy szóval tartottak. Egy pillanatra megfordult a fejemben, hogy most épp nem alkalmas, de ahogy jött az inger mégis kinyomtam. Egyből jöttek a gúnyos beszólások, hogy jézusom te kakilsz? Vállaltam, hogy igen. Egyből nagy csend lett, de innentől már nyugodtan intéztem, s jól esett megkönnyebbülni. Mikor pár perc után végeztem és újra a folyosón találkoztunk szóba sem álltak velem... Úgy érzem illetlen voltam a mosdóban.

16L

ma 10:19
 1/4 anonim ***** válasza:
85%
A mosdó szarásra van, nem fecsegésre. Te rendeltetésszerűen használtad, ők nem. Ők is szarnak, nem tartják magukban.
ma 10:27
 2/4 anonim ***** válasza:
81%

Soha nem értettem az ilyet. Miért kell egy természetes dolgon gúnyolódni? Mintha ők nem szoktak volna nagy vécézni.

Egyáltalán nem voltál illetlen, ha kell akkor kell, teljesen természetes dolog. Azzal meg ne foglalkozz, hogy nem álltak veled szóba.

ma 10:27
 3/4 anonim ***** válasza:
87%
Az az illetlen, hogy beszélnek hozzád miután bemész a wc-be. Én utálom tökmindegy hogy kis vagy nagydolgom van, legyen már a wc-n ülve egy nyugis percem
ma 10:32
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Az az ember nem normalis, vagy szellemileg visszamaradott, aki szamara a vecen szaras eletszerutlen tevekenyseg.
ma 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!