Alkoholista vagyok és nem tudok aludni és már étvágyam sincs ha vagyok ittas. Mit tegyek ?
Elalvás előtt lenyomsz egy jó pohár bort azt tudsz aludni, másnap működni.
Arra akarok kilyukadni hogy nyilván a teljes leállás nem játszik, mert az min 2-3 nap kínlódás, hőháztartás problémák stb.
Ha viszont a teljes leállás nem megy, akkor sem kell feladni. 4-6 óránként benyomsz egy pohárral, azt akkor jó vagy egész nap. Az legyen a cél hogy csökkented. (Mást úgyse tudsz csinálni.)
üdv, egy alkoholista ;)
Az nem is olyan iszonyatosan sok. Szerintem csak lassan csökkentsd, pl akkor holnap ne igyál meg 2 litert, csak 1 liter 9 decit, es 10 napig minden nap csak 1 liter 9 decit. Ennyi idő alatt hozzaszokik a szervezeted a csokkentet dozishoz. Utánna 10 napig naponta 1 liter 8 decit, utánna 10 napig naponta 1 liter 7 decit es így tovább egészen addig amíg elérsz a 0-ig.(fel ev alatt) Így garantáltan elkerulod a fizikai elvonási tüneteket. Viszont a pszichologiai elvonas az megmarad hiaba nincs szuksege a testednek mar a piara, akarni fogod megszokasbol. Gondolom ezt te is tapasztaltad, hisz az elvonon biztos nem ittal mar de utana visszaestel. Ahhoz hogy ezt is leluzd kell egy jo pszichologus aki feltarja azokat az elnyomott dolgokat amikrol te sem tudsz es amik miatt elkezdtel inni, ha ez megvan akkor mar egeszseges leszel lelkileg is es nem lesz vagyad arra hogy menekulj a valosagbol. De ez kementebb munka mint a fizikai elvonas de egyatalan nem lehetetlen. Akaratero kerdese ha te eldontod h abba akarod hagyni akkor vegig tudod csinalni es abba tudod hagyni, de ha nem akarod akkor senki se fog tudni leszoktatni rola ez 100%. De 40 evesen szerintem megeri leallni, nem vagy olyan oreg hogy ugy legyel vele neked mar mindegy. Ez csak egy tanacs, en a te helyedben ezt tennem. Konnyu leirni, nehezebb megvalositani, de en is ittam nem ennyi idosen es nem ennyit, de van fogalmam rola, milyen a sovargas milyen nagy az alkohol csabito ereje stb.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!