Ecetes vízben áztattam pár napig reggel délben este, az elhalt bőröket, pedig leszedtem. Hamar lejött szerencsére.
nov. 8. 20:39
2/9 anonim válasza:
Nizoral sampont, amit úgy kell használni, mint egy tusfürdőt, csak rajta kell hagyni 5 percig.
nov. 8. 20:40
3/9 anonim válasza:
Kéznél valóban segít pl. a kézmosás után pár csepp ecet a kéz bőrére kenve. Úgyis gyorsan elpárolog. A savas környezet gátolja a gomba növekedését. Lábgomba ellen viszont a rendszeres pl. heti 2-3 alkalommal vett formalinos lábfürdő. Kapható gomba elleni ecsetelő is. Gomba elleni hintőpor is jól alkalmazható.
nov. 8. 20:46
4/9 anonim válasza:
Na most lesz meglepi: Börgyogyászt!
Nagyon sokféle gomba van. Lehet az egyiknek segit az ecet, másiknak a Nizorál, de a szakember ajánlását érdemesebb megfogadni.
Teafa olaj tényleg hatásos, de nem ajánlott töményen használni, mert maró a hatása. Én speciel teafa olajos lábkenőcsöt és sprayt használok, a kenőcsöt pedig nemcsak a lábra lehet alkalmazni, hanem kézre/körömre, vagy ha olyan, akkor akár a mellek alá, hajlatokba is.
Mindkét lábon a nagyujjon a körmöm gombás volt, amire már használtam a fentieket, (előbb a spray, utána kenőcs), bár a lábkenőcs mellett, még volt gomba elleni krém, de így is másfél hónapig tartott, mire elmúlt (ez alatt 2x vált le a beteg köröm) úgy, hogy reggel-esti kezeléssel. Azóta is használom a teafa olajos spray+kenőcs kombót.
nov. 9. 08:42
8/9 anonim válasza:
Lukács G-stop.
nov. 9. 10:19
9/9 anonim válasza:
Nekem anno 2-3 patikai krém sem segített aztán olvastam egy olyat, hogy alapkrémbe keverni kell teafa és neem olajat. Ezzel kentem és nagyon hamar lement. Az alapkrém igazából csak azért kellett, hogy az olajat ne töményen vigyem fel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!