Canesten krémet lábgomba esetén konkrétan a lábfej mely részeire kell kenni?
Igen, az volt a kérdés, hogy hol van a gomba, ami a lábszagot okozza.
Aki nem tudja a választ, nem muszáj ám írni.
Nincs semmi látható dolog, csak időnként lábszag. Ez se annyira szörnyű, csak nem is akarom, hogy elfajuljon a helyzet, ezért használom a krémet időnként. (Nem olyan gyakran, mint ahogy írják.)
Viszont nem tudom, hogy a lábfej mely részein él ez a gomba, hová érdemes a krémet kenni, és hová nem.
Na, sikerült részleteket találnom. Nem is volt annyira nehéz, csak azt hittem, hogy a lakosság tizenvalahány %-át érintő fertőzés esetén kapásból kapok 10 választ...
Hátha valakit még érdekel:
Főleg a lábujjak közt és talpon fordul elő a gomba, de gyakorlatilag a lábfej teljes felületére át tud terjedni. Sőt, még a test különböző hajlataiba is, ahol állandó a nedves környezet, főleg kövérebb emberek esetében tud súlyos lenni, akiknél nagy bőrfelületek simulnak össze folyamatosan.
Szerintem kend be a labfejet, de leginkább a lábujjközöket. Ott szeret élni.
Illetve szappannal mindig alaposan mosd meg, valamint alaposan töröld szárazra. Ez fontos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!