Elfertőződhetett ez a seb?
Figyelt kérdés
3 hete megvagtam magam a kislabujjam es a masik labujjam kozott. Most vettem eszre hogy ott gombas a labam de az a begyogyult seb meg mindig ott van ugy hogy egyszer mar begyogyult.
Lehet hogy a gomba miatt elfertozodott?
máj. 2. 14:37
1/7 anonim válasza:
Ezt látni kellene. Láttam már olyan gombás lábat, ahol a két lábujj között olyan volt, mintha be lett volna repedve.
Nem vagy cukorbeteg?
2/7 anonim válasza:
Minden nyílt seb megfertőződhet. Ezért találták ki a sebkezelést.
3/7 A kérdező kommentje:
tudok képet kuldeni nem vagyok cukor beteg es a 2. nak mondom hogy fertotlenitettem
máj. 2. 15:50
5/7 anonim válasza:
Elég csúnya, jobb lenne orvosnak látni. 3 hét alatt be kellett volna gyógyulni, de úgy látom még nedvedzik... Legalább a háziorvosnak mutasd meg, majd ő megmondja, ha bőrgyógyászhoz, vagy sebészetre kell menned. Nem veszélytelen az ilyen fertőzés, ne hanyagold tovább.
6/7 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm
máj. 2. 17:58
7/7 anonim válasza:
Nekem a karomon volt ugyanilyen. Ekcémaként kezdődött, a nem steril shea vajjal bekentem és csináltam vele egy fasza bőrgombát.
Fognak adni rá erős gombaellenes krémet. Nekem azt kellett a sebbe kenni 🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!