Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha a modern egészségügy előtt...

Ha a modern egészségügy előtt születtél volna, élnél még? Vagy hány évesen haltál volna meg, és miben?

Figyelt kérdés

Nekem pl méh csípés allergiám van, amivel 16 évesen kerültem kórházba. Enélkül nem éltem volna túl.

A tesómnak a születésekor derült ki a genetikus szív problémája, amivel operáció nélkül nem lett volna életképes.

Ilyesmikre gondolok.

ma 10:58
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Nem volt ilyen. Amikor én születtem, nem is ilyen volt még a kismama gondozás, pl. nem volt rendszeres UH vizsgálat, csak akkor végezték el, ha feltételezték, hogy valami probléma lehet. Pedig annyira nem vagyok öreg :) (44)
ma 11:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Kétszer volt tüdőgyulladásom, először gyerekkoromban, akkor kórházba is kerültem vele. Gyógyszerek nélkül lehet, hogy nem éltem volna túl.
ma 11:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Kamaszként lett autoimmun pajzsmirigy bajom. Gondolom kezelés nélkül nem húztam volna 10 évnél tovább.
ma 11:14
 4/6 anonim válasza:
100%
Élnék és virulnék. Sosem voltam nagy orvoshoz járós, szerencsére okom sincs rá.
ma 12:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem élnék, de már nagymamám se élne, anyámat se szülte volna meg, aki szintén minden xart elkapott állandóan. Mind a ketten olyan hihetetlen betegesek voltak fiatalon, hogy senki nem segített volna rajtuk, nekem meg perfolálódott köldök sérvem volt csecsemő koromban.
ma 12:06
 6/6 Metionin ***** válasza:
Kifostam volna a lelkem legkésőbb 2-3 évesen a tejtől (laktózérzékeny vagyok). Mivel az állandó hasmenés legyengíti a szervezetet, valószínűleg az első langyos gyerekbetegség elvitt volna.
ma 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!