Lehet-e abból valamilyen hátrányom egészségem terén a vizsgálatokkal kapcsolatosan, ha jelentkezem a H4H egészségügyi programra?
Figyelt kérdés
Fizikai Nobel-díjas Prof. Dr. Krausz Ferenc által vezetett Molekuláris- Ujjlenyomat Kutató Központ INFRAVÖRÖS MOLEKULÁRIS UJJLENYOMAT ELEMZÉSE alapján kimutathatóvá válnak az egyén egészségi állapotának legapróbb változásai is. Így időben lehetne érdemben cselekedni egészségünk megtartása érdekében.okt. 26. 08:59
1/3 Ypszilon1980 válasza:
Max megvékonyítják a pénztárcád.
2/3 A kérdező kommentje:
A H4H oldalon található információs telefont felhívtam.
Számomra is hihetetlen, de azt az információt kaptam, hogy ha megfelelek a feltételeknek, akkor az első vizsgálat után kapok 3.000,-Ft-ot. Minden további vizsgálaton 1.000,-Ft-al megnövelt összeget adnak. Engem a kapott anyagi juttatásnál jobban érdekel, hogy hogyan vizsgálnák egészségi állapotom. Gondolom tanácsot adnának. Ha nem, én néznék utána, hogy a kapott vizsgálati eredmények után mit célszerű tennem.
okt. 26. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!