Tényleg igaz az, ha valaki külföldről rendel gyógyszert saját részére amit itthon, vagy az EU - ban nem lehet kapni akkor a VAM lefoglalja és feljelentés tesz?
Rendeletem 2doboz ivermectint, mert itthon nem lehet kapni, és most azzal keresett meg a rendőrség, hogy feljelentenek, mert szerintük forgalomba akartam hozni és nem a saját részemre rendeltem meg.
Agyrém, hogy ez az ország hová jutott...
Hát' pont ez az, semmilyen törvény ellenes dolgot nem cselekedtem, mert saját részemre rendeletem meg, nem adtam tovább, semmilyen hasznom nincs benne!
De mégis fel akarnak jelenteni, miért? Nem tudok más racionális érvet felhozni, mint azt, hogy azért tiltják az ivermectint, mert veszélyes biz. érdekekre nézve.
Pontosan. Legalizálni kellene az összes drogot és csak egy listát kiadni, hogy mi mivel járhat. Mint pl ciginél is a képek és a szöveg, de forgalmazzák. Mindenki döntse el saját maga, hogy mit vesz be.
Felháborító hogy be akarják tartatni a törvényeket. Azokat is valaki csak kitalálta, hogy korlátozzák az embereket. Teljesen igazad van. #12
Elbeszélünk egymás mellett!
Nem érted, hogy gyógyszerről van szó, nem kábítószerről! Generikus gyógyszerről, amit a csehek is engedélyeztek, (csak onnan nem tudtam megrendelni)!
9: Nem anyukám adja, de nem is veszek be semmit csak úgy, csak ha orvos írja fel.
Drogozni sem lehet. Az engedély nélküli gyógyszerhasználat is drog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!