Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tényleg igaz az, ha valaki...

Tényleg igaz az, ha valaki külföldről rendel gyógyszert saját részére amit itthon, vagy az EU - ban nem lehet kapni akkor a VAM lefoglalja és feljelentés tesz?

Figyelt kérdés

Rendeletem 2doboz ivermectint, mert itthon nem lehet kapni, és most azzal keresett meg a rendőrség, hogy feljelentenek, mert szerintük forgalomba akartam hozni és nem a saját részemre rendeltem meg.

Agyrém, hogy ez az ország hová jutott...

#ivermectin rendelés
nov. 5. 10:01
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Hát' pont ez az, semmilyen törvény ellenes dolgot nem cselekedtem, mert saját részemre rendeletem meg, nem adtam tovább, semmilyen hasznom nincs benne!

De mégis fel akarnak jelenteni, miért? Nem tudok más racionális érvet felhozni, mint azt, hogy azért tiltják az ivermectint, mert veszélyes biz. érdekekre nézve.

nov. 5. 10:59
 12/17 anonim ***** válasza:
27%

Pontosan. Legalizálni kellene az összes drogot és csak egy listát kiadni, hogy mi mivel járhat. Mint pl ciginél is a képek és a szöveg, de forgalmazzák. Mindenki döntse el saját maga, hogy mit vesz be.

nov. 5. 10:59
 13/17 anonim ***** válasza:
73%

Felháborító hogy be akarják tartatni a törvényeket. Azokat is valaki csak kitalálta, hogy korlátozzák az embereket. Teljesen igazad van. #12

nov. 5. 11:01
 14/17 A kérdező kommentje:

Elbeszélünk egymás mellett!

Nem érted, hogy gyógyszerről van szó, nem kábítószerről! Generikus gyógyszerről, amit a csehek is engedélyeztek, (csak onnan nem tudtam megrendelni)!

nov. 5. 11:04
 15/17 anonim ***** válasza:
48%
Fogd már fel végre hogy bűncselekményt követtél el! Majd talán akkor felfogod ha jó pár évre le sittelnek! Akkor majd el gondolkozol hogy honnan rendelsz és kitől rendelsz. Addig is ne itt siránkozz! Hanem keres egy jó védőügyvédet. Mert arra szükséged lesz! És nyugi biztosan kapsz jó pár év fegyházat, ahol a nap 24 órájában hátra bilincselt kézzel ücsörghetsz majd, és a cella társaid majd halára vernek. Mert ennek ez lesz a vége. Végülis saját magadnak ártasz vele, és itt magsaját magadat járatod le! Na tovább szép sittes napokat.
nov. 5. 11:10
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Tudtam, hogy le lesz pontozva a #11 válaszom, de ettől nagyobb iróniát nem tudtam írni. A baj ott van, hogy vannak páran akiknek tényleg itt van az értelmi szinvonala és nem tudni, hogy komolyan írtam-e. De remélem így meg lett válaszolva ez a fel nem tett kérdés is.
nov. 5. 11:14
 17/17 anonim ***** válasza:
52%

9: Nem anyukám adja, de nem is veszek be semmit csak úgy, csak ha orvos írja fel.

Drogozni sem lehet. Az engedély nélküli gyógyszerhasználat is drog.

nov. 5. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!