Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tényleg igaz az, ha valaki...

Tényleg igaz az, ha valaki külföldről rendel gyógyszert saját részére amit itthon, vagy az EU - ban nem lehet kapni akkor a VAM lefoglalja és feljelentés tesz?

Figyelt kérdés

Rendeletem 2doboz ivermectint, mert itthon nem lehet kapni, és most azzal keresett meg a rendőrség, hogy feljelentenek, mert szerintük forgalomba akartam hozni és nem a saját részemre rendeltem meg.

Agyrém, hogy ez az ország hová jutott...

#ivermectin rendelés
nov. 5. 10:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
49%
Örülj neki! És még akkor jól jártál! Egy eleve külfödröl nem rendelünk! Kettő csak belföldröl rendelünk!
nov. 5. 10:12
 2/17 retektorta ***** válasza:
54%
Mondjuk ha tényleg 2 dobozról van szó, akkor elküldeném őket a picsába.
nov. 5. 10:19
 3/17 anonim ***** válasza:
96%
Vannak reptéri, határellenőrzős műsorok, ott is minden habozás nélkül lefoglalják a gyógyszereket, szóval nem csak nálunk van ez így.
nov. 5. 10:24
 4/17 A kérdező kommentje:

2dboboz, összesen 60szem.

Most komolyan, ezt lefoglalni, feljelenteni, merthogy kerekedni akartam vele, ez elképeszető...

Sajnos a covid diktatúra ide vezetett. Sejtettem én még abban az időben, hogy a járvány csak egy álca, valójában a diktatúrába való átmenetnek a segítése lehetett a cél...

nov. 5. 10:34
 5/17 retektorta ***** válasza:
74%
Ja, bocs, szokásos, kamu covidos kérdés unatkozó hülyegyerektől...
nov. 5. 10:35
 6/17 anonim ***** válasza:
74%

Vannak torvenyek, amik biza vonatkoznak rad is kerdezo, nem csak masokra.

Agyrem szerintem is, hogy be kellett tiltani egy madaraknak valo fereghajtot, mert a sok hulye azt hitte, hogy jo covidra 😀😀😀

nov. 5. 10:35
 7/17 A kérdező kommentje:

"Örülj neki! És még akkor jól jártál! Egy eleve külfödröl nem rendelünk! Kettő csak belföldröl rendelünk!"

Ezt komolyan mondod? Írtam, hogy itthon nem lehet ilyen gyógyszert kapni!

nov. 5. 10:36
 8/17 anonim ***** válasza:
78%

Ennek semmi köze a covidhoz vagy a diktatúrához.

Nem véletlenül nem lehet az EU-ban kapni bizonyos gyógyszereket.

Ha betiltották, akkor itt már nem legális. Rengeteg visszaélés van a gyógyszerekkel, mindenféle vényköteles és veszélyes szert rendelgetnek az emberek, mintha cukorka lenne. Ráadásul azt sem lehet tudni, hogy tényleg az van-e benne.

nov. 5. 10:37
 9/17 A kérdező kommentje:

Azt, hogy mit veszek be az-az én felelősségem, nehogy már a hatóság döntse el! Vagy neked még felnőtt létedre az anyukád adja kiskanállal a szádba a gyógyszereidet, na ugye hogy nem!

nov. 5. 10:45
 10/17 anonim ***** válasza:
81%

Te dolgod, hogy mivel mergezed magad, senki le se szarja, de ha torvenyellenes dolgot csinalsz, ne csodalkozz, ha kovetkezmenye van.

Ez ennyi.

nov. 5. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!