Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen ergonómikus széket...

Milyen ergonómikus széket javasoltok napi 8-10 órás munkavégzéshez?

Figyelt kérdés
26 éves férfi vagyok, és nagyon fájnak a vállaim, kisugárzik mellbe, csuklyába. Járok fizikoterápiára de szerintem nem jó felé halad a kezelés, nem találtuk meg a probléma forrását és nem is azt kezeljük. Hirtelen lettem magas annó, 194 cm vagyok vékony alkat. Vállaim mindig is picit be voltak esve, de most hogy irodai munkát végzek talán lehet hogy mégjobban rátett egy lapáttal. Valaki járt már hasonló cípőben és vásárolt olyan irodai/gamer széket ami segítette a mindenapos munkavégzésben? Enyhültek ezt követően a váll fájdalmak? Kérlek ha van ilyen termék linkeljétek el nekem. Köszönöm!

tegnap 17:51
 1/1 anonim ***** válasza:

[link]

Úgy kell beállítani mindennek a magasságát, távolságát, hogy helyesen ülj. Állítható magasságú szék és asztal segíthet, de be is kell állítani, nem elég otthagyni egy köteg pénzt a plázában.

tegnap 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!