Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen melatonint tartalmazó...

Kismenydörgés kérdése:

Milyen melatonint tartalmazó alvássegítőt ajánlotok?

Figyelt kérdés
Sziasztok én eddig egy dm-es altató sprayt használtam ami be vált.Ki akartam probálbi egy uj altatót PURITANS PRIDE MELATONIN 3 MG és ez nem hat semmit sem miközben elvileg erősebb mint a spray.Esetleg nektek milyen altatók váltak be?(Nem minden nap használok altatot csak alkalmanként)

okt. 30. 22:13
 1/2 anonim ***** válasza:
90%
Szia! Gyógynövényes készítményt próbáltál?!Ashwaganda, amit megpróbálhatsz, én biomelatonint szedtem-nem vényköteles. Nekem a biomelatonin után már azt mondták, hogy csak konkrét gyógyszer van,ami feljebb van
okt. 30. 22:17
 2/2 anonim ***** válasza:
A melatonin nem altató, csak segít(het) az elalvássban. Biomelatonin a gyógyszertárból az, amit ajánlok. Ashwaganda semmit nem ér.
okt. 31. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!