Létezik valamilyen alvássegítő készítmény?
Én meg nem hallottam,de ettől függetlenül lehet van valami praktika erre vagy valamilyen tea vagy akármi .viszont én kisgyereknek nem adnék,főleg nem csecsemőnek semmit(de ez az én véleményem,ez én vagyok).
Azt se írtad mennyi idős a gyerek,így nehéz javasolni bármit is .
Virtuális nagy ölelés neked Kérdező. Én is 3-4 órákat szenvedtem egy altatással. Már a lelkemet eladtam volna az Ördögnek, csak aludjon már a gyerek. Biztosan vannak készítmények is, de én orvosi javaslat nélkül semmit nem mernék adni a gyereknek. Nagy a hozzászokás veszélye.
Biztonságosabb és hosszú távon hatékonyabb, ha kialakítotok egy fix rutint. Nem csak estére, hanem egész napra. Legyen egy állandó napirendetek. A napirend kialakításánál gondolj arra, hogy a 2 éves gyerek jóval lassabb, mint te. Hagyj időt molyolni, próbálkozni, felfedezni, megnézni. Figyelj rá, hogy minimális időt töltsön a kicsi képernyő előtt és legyetek sokat a szabadban.
És a legfontosabb: ez is el fog múlni. Kitartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!