Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől fájhat jobb ágyékomban...

Mitől fájhat jobb ágyékomban az in es körülötte, főleg mozdulatra, járáskor, vagy ha jobb combom emelem fekve?

Figyelt kérdés

Tapogattam az ágyékom, nem érzem, hogy duzzadt lenne a nyirokmirigy, a közérzetem nagyon jó, lázam nincs.

De mintha a szeméremtestem közepére is nyillalna, ahol a szőrzet van, az ún “háromszög”

Néztem tükörben is, nem láttam eltérést. Igaz, kövér is vagyok, lehet nehezen látszana, de szimmetrikus a 2 oldal.

Úgy jelentkezett az egész, hogy azt éreztem, mintha a bugyi húzná a szőröm, es a bőröm már fáj.

Végül az inam fáj, járáskor. De csak a jobb oldal.

Már lágyéksérvre is gondolok.

48/N

okt. 26. 21:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

[link]

Lehet?

okt. 26. 21:04
 2/13 A kérdező kommentje:
Szerintem nem
okt. 26. 21:05
 3/13 A kérdező kommentje:
Az ágyékom fáj nem az alhas jobb oldala
okt. 26. 21:07
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezek oka sokszor kideríthetetlen. Ráfoghatják, hogy csípőizületi kopás stb. Ilyen nekem is volt (pedig férfi vagyok), aztán érdekes módon egyszer csak azt vettem észre, hogy eltűnt...
okt. 26. 21:39
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Az ágyék hajlat fáj először azt hittem nyirok de nem. De csípőízület fájhat ott? Es csak egy oldalon?
okt. 26. 21:42
 6/13 A kérdező kommentje:
És mi köze a jobb lábamhoz? Az in a combomban?
okt. 26. 21:43
 7/13 A kérdező kommentje:
Az fáj mozdulatra az combomból az in
okt. 26. 21:43
 8/13 anonim ***** válasza:
Szoktál nehéz súlyokat (pl. szatyrok) cipelni? Mert attól lehetnek ilyen tünetek, sajnos nekem is ez van. Pihentetnem kellett, és szedni Calciumot, attól jobb lett.
okt. 26. 22:55
 9/13 A kérdező kommentje:
Szoktam. Egyedülálló anya vagyok egy tinivel…
okt. 26. 23:01
 10/13 A kérdező kommentje:
De miért csak egyik ágyék fáj?
okt. 26. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!