Mitől fájhat jobb ágyékomban az in es körülötte, főleg mozdulatra, járáskor, vagy ha jobb combom emelem fekve?
Figyelt kérdés
Tapogattam az ágyékom, nem érzem, hogy duzzadt lenne a nyirokmirigy, a közérzetem nagyon jó, lázam nincs.
De mintha a szeméremtestem közepére is nyillalna, ahol a szőrzet van, az ún “háromszög”
Néztem tükörben is, nem láttam eltérést. Igaz, kövér is vagyok, lehet nehezen látszana, de szimmetrikus a 2 oldal.
Úgy jelentkezett az egész, hogy azt éreztem, mintha a bugyi húzná a szőröm, es a bőröm már fáj.
Végül az inam fáj, járáskor. De csak a jobb oldal.
Már lágyéksérvre is gondolok.
48/N
okt. 26. 21:02
2/13 A kérdező kommentje:
Szerintem nem
okt. 26. 21:05
3/13 A kérdező kommentje:
Az ágyékom fáj nem az alhas jobb oldala
okt. 26. 21:07
4/13 anonim válasza:
Ezek oka sokszor kideríthetetlen. Ráfoghatják, hogy csípőizületi kopás stb. Ilyen nekem is volt (pedig férfi vagyok), aztán érdekes módon egyszer csak azt vettem észre, hogy eltűnt...
5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Az ágyék hajlat fáj először azt hittem nyirok de nem. De csípőízület fájhat ott? Es csak egy oldalon?
okt. 26. 21:42
6/13 A kérdező kommentje:
És mi köze a jobb lábamhoz? Az in a combomban?
okt. 26. 21:43
7/13 A kérdező kommentje:
Az fáj mozdulatra az combomból az in
okt. 26. 21:43
8/13 anonim válasza:
Szoktál nehéz súlyokat (pl. szatyrok) cipelni? Mert attól lehetnek ilyen tünetek, sajnos nekem is ez van. Pihentetnem kellett, és szedni Calciumot, attól jobb lett.
9/13 A kérdező kommentje:
Szoktam. Egyedülálló anya vagyok egy tinivel…
okt. 26. 23:01
10/13 A kérdező kommentje:
De miért csak egyik ágyék fáj?
okt. 26. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!