A feleségemnek fantomszaglása van, olyan szagokat érez, amik nincsenek. Mit lehetne tenni?
Figyelt kérdés
Senki sem érzi rajta kívül ezeket a szagokat, de persze minket torkoll le, hogy megint milyen büdös van itthon. Szerinte vele minden rendben van, mi vagyunk igénytelenek (ez persze egyáltalán nem igaz, mert nagyon is figyelünk mindenre), aminek a következménye, hogy semmi nem jó neki, durcás, fölényesen bánik velem és a gyerekkel is, veszekszik. Egy csomó nálunk járó barátot megkérdeztem már, és senki nem érzett szagot rajta kívül, ráadásul ő ezeket a szagokat nem csak ittnon érzi. Sőt, akkor is érzi, amikor tök náthás. Szerinte velünk van a baj, emiatt aztán orvoshoz sem hajlandó elmenni. Van valami módszer, amivel elvehető a szaglása? Vagy mit lehet tenni ilyenkor egyáltalán?okt. 20. 19:31
1/7 anonim válasza:
Egy barátod sem fogja elmondani ha érez valami szagot. Van akinek érzékenyebb a szaglása ez nem jelenti azt, hogy képzelődik…
2/7 anonim válasza:
Gondolj csak arra, hogy mindenki a saját pukiját szívesen "elemezgeti", de a másét elviselni, hát , nem nagy boldogság.
4/7 anonim válasza:
Peldaul a pajzsmirigy-alulmukodes jele is lehet. Keressetek ra a jellemzo egyeb tunetekre ( ez nem a legtipikusabb, de tunete )es ha gyanusan raillik, vagy meg kell nezetni, vagy tudja, miert szenved tole. Arra amugy pajzsmirigyhormon-potlas kellene allando ellenotzessel.
5/7 Ypszilon1980 válasza:
Én is érzékeny vagyok a szagokra, rajtam kívül senki sem érzi sokszor amit én. Egyszer így éreztem meg a szobában azt, hogy a konyhában megégett a konnektor.
6/7 A kérdező kommentje:
Nem is lenne ez akkora probléma, ha emiatt nem engem cseszegetne és nem engem torkollna le, ha valamilyen számára kellemetlen szagot érez. De sajnos ilyenkor mindíg durván beszél vagy lekezelő, és engem hibáztat. Meg persze szerinte én hazudok, hogy nem érzem a szagot.
okt. 20. 20:55
7/7 anonim válasza:
Nagyon ritkán, de létezik, hogy a büdös szag érzékelése sztrók, vagy agyi keringési zavar előjele. Ha teljesen biztos, hogy csak ő érzi és soha senki más nem, orvoshoz kellene fordulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!