Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » SOS! Hogyan tudom magamat...

SOS! Hogyan tudom magamat meghánytatni?

Figyelt kérdés

okt. 20. 13:38
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
Egyrészt miért akarsz ilyet csinálni másrészt nincs halvány lila gőződ se róla hogyan lehet? komolyan?
okt. 20. 13:40
 2/7 anonim ***** válasza:
112
okt. 20. 13:40
 3/7 anonim ***** válasza:
dugd le az ujjad, de minek akarsz hányni?
okt. 20. 13:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Apám mentős aztán egyszer mesélte, hogy úgy hánytattak meg helyszínen valakit, hogy forraltak fel sós vizet, beleborítottak egy csomó sót és azt megitatták a beteggel.
okt. 20. 15:37
 5/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat a kérdésért, de kicsit be pánikóltam. Azt hittem hogy kettőt veszek be a az adott gyógyszeremből, de végül kiderült hogy a másik egy D-vitamin volt, csak kettő nagyon hasonlított egymásra.
okt. 20. 15:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor fel kell hívni a 104-et és meg kell kérdezni hogy ilyenkor mi van, vannak esetek mikor nem szabad hánytatni és van amikor nincs is jelentősége a dupla gyógyszernek
okt. 20. 16:32
 7/7 anonim ***** válasza:
1 plusz gyógyszerbe nem fogsz belehalni nem kell pánikolni.
okt. 20. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!