Félrenyeltem az ételt és meghánytattam magam hogy kijöjjön az étel. Ki is jött de azonban nagyon faj a torkom nyelni is alig bírok ezzel mit tudok tenni? Ja és nem szoktam hánytatni magam az étel miatt tettem ami megakadt a torkomon!
Figyelt kérdés
máj. 3. 20:52
1/7 anonim válasza:
A félrenyelés azt jwlenti hogy a légcsőbe megy a tápcsatorna helyett. Tehát a hánytatás egy rendkívül rossz ötlet volt es semmi köze az elakadt ételhez
Smemit nem tudsz tenni, csak várni
3/7 anonim válasza:
ennyire csak nem lehet senki ostoba :D :D :D
4/7 anonim válasza:
Gratula. Jó úton haladsz a Darwin-díj felé...
5/7 anonim válasza:
Semmi nem tudsz tenni, sikeresen végig marattad a nyelőcsövedet a semmiért, kell neki egy kis idő, mire meggyógyul.
6/7 anonim válasza:
Ja, persze nem szoktad magad hánytatni, de RÖGTÖN az volt az első gondolatod, hogy meg kell hánytasd.
A bulimiáddal kezdj valamit.
7/7 anonim válasza:
kamu kérdés aztán meg privátba irogat..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!