Hogyan tudnám egyszerűen és gyorsan meghánytatni magam?
Figyelt kérdés
Nem, nem azért mert étkezési zavarom lenne és ehhez kérnék tanácsot, egyszerűen csak annyira teleettem magam, hogy fáj a hasam, rosszup vagyok és hányingerem is van, mégsem sikerül hánynom. Próbáltam azt is, hogy két ujjamat lenyomtam a torkomba, de ez sem működött. Esetleg valami más tipp?2020. aug. 25. 09:58
2/9 A kérdező kommentje:
Kedves első, nem értem mi a problémád a kérdésemmel, kifejtenéd, hogy miért jelentetted?
2020. aug. 25. 10:00
3/9 Mr.Q77 válasza:
Sok embernél a 2 (vagy akárhány) ujjas módszer hatástalan. Erre még katonaság alatt jöttem rá (erős másnaposság terhe alatt, mivel én se vagyok egy hányós fajta), viszont ha a garatodat ingerled ("kaparod") a mutató ujjaddal a hatás garantált, de lehet 2-3 percig is eltart mire a hányási inger "felépül".
4/9 anonim válasza:
Szerintem ne hánytasd magad. Simán elkerülhető... Hasmenésed volt?
5/9 Mr.Q77 válasza:
De valóban csak szélsőséges esetben használd a hánytatást, nem ez a megoldás, én is csak 1x kényszerültem rá mert nem volt más opcióm (időm/lehetőségem).
6/9 anonim válasza:
Ujjal vagy fogkefével, de inkább ne csináld!
7/9 anonim válasza:
Dőlj le pihenni, igyál egy kis köménymag teát/ zsódabikatbónás viset/ vegyél be emésztés segítőt! Foglald le magad és ne arra figyelj, mennyire tele vagy, 1 óra múlva sokkal jobb lesz ilyen esetben... nehogy meghánytasd magad, nem szabad a szervezetet kényszeríteni, ha nem hánysz magadtól akkor nem kell hánynod!!!
Mit csináltál végül? Jobban vagy már, ugye? Előfordult máskor is, hogy ennyire túletted magad?
8/9 A kérdező kommentje:
Kedves 7.válaszoló! Köszönöm érdeklődésed, már jobban vagyok. A nap további részében már nem ettem, vizet és zöld teát iszogattam és szerencsére megnyugodott a gyomrom is. Az utóbbi időben kisebb diétán voltam és az volt az első napom amikor már rendesen ehettem és kissé elvesztettem a kontrollt, így ez volt az első ilyen alkalom, de remélhetőleg az utolsó is 😅
2020. aug. 27. 18:20
9/9 anonim válasza:
Örülök, hogy jobban lettél :) Látszik hogy tanultál legalább az esetlből, ha már nem volt kellemes
(#7 voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!