Tegnap voltam először véradáson, de még ma délután is nagyon gyenge vagyok ez normális?
Figyelt kérdés
Még mielőtt mindenki megkövezne egy ismerősömnek gyűjtöttek vért. Mindenképpen szerettem volna elmenni, de egy két napja kicsit kapart a torkom, mára egy herpesz is kijött a számon. Ugy voltam vele, hogy úgy is kiszűrik ha valami gond van max nem használják fel a vérem.
Véradás után nem volt gond, estére viszont már gyengébb voltam és le is esett a vérnyomásom. Ma valamivel már jobb, de sokáig nem tudok fent lenni. Próbálok sokat inni. A legyengült immunrendszerem miatt lehet ez?
okt. 10. 14:16
1/2 anonim válasza:
Szerintem bekaptál valami vírust, már a véradásra sem volt jó ötlet elmenni. A vérednek mondjuk attól még nincs baja, ahhoz nagyon betegnek kell lenni, hogy a vérrel megfertőzz valakit, ezek a vírusok a nyálkahártyán szaporodnak, orrban, torokban leginkább.
2/2 A kérdező kommentje:
Tudom, már kicsit bánom is, hogy elmentem. Csak már meg ezért vagyok ideges, hogy rendbe jövök e?
okt. 10. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!