16 évesen 98-as vérnyomás és 39-es pulzusszám normális, vagy az már kórosan alacsony?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy 40-es pulzusszám alatt már ájulás, légszomj, rosszullét, és egyéb ezekhez hasonló tünetek is jelentkezhetnek. Ez igaz lenne?szept. 29. 15:51
3/10 A kérdező kommentje:
#1. 45 kiló vagyok. Pont tegnap mértem meg.
#2. De a megfázás is okozhatja, plusz ez az időjárásváltozás is, nem? Plusz még enyhén megvan a menstruációm is...
szept. 29. 15:54
4/10 anonim válasza:
Nekem megfazaskor nőni szokott. Sokat sportolsz?
5/10 A kérdező kommentje:
Csak tesiórákon, de minden tesiórába belefektetem minden erőmet. A tanárom szokta is mondani, hogy én vagyok a lányok közül a legszorgalmasabb.😅
szept. 29. 15:59
6/10 anonim válasza:
Nekem is éjszakánként lemegy 37- 38- ra, de jól vagyok. 46 éves nő vagyok.
7/10 anonim válasza:
Nem feltétlenül kell ezzel azonnal orvoshoz szaladgálni. 16 évesen baromi ritka, hogy szívbetegsége legyen valakinek, sokkal valószínűbb, hogy a megfázás + menstruáció beleszól.
Figyelj oda a folyadék fogyasztásra. Mérd meg naponta 3x a vérnyomásod, pulzusod. Nézd meg, hogy alakul és ha ilyen alacsonyakat méregetsz 2 nap múlva is akkor háziorvos.
Ha rosszul vagy akkor 112
8/10 anonim válasza:
Az orvos amfetamint fog írni mikrodózisban.
9/10 anonim válasza:
Megvasarolnam, ha felir, te meg igyál kávét.
10/10 anonim válasza:
Érdemes elmenni egyszer ezzel orvoshoz, egy EKG sok bajt ki tud zárni. Lehet, hogy ez nálad normális, viszont problémát is jelezhet. Nézzék meg, és mindenki megnyugodhat utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!