Szerintetek 165 centivel lehetek modell?
Figyelt kérdés
Nő
40kg
okt. 9. 19:29
2/7 anonim válasza:
Arc és a többi méret is számít. Meg az is hogy milyen modell akarsz lenni.
3/7 anonim válasza:
Kifutómodell nem.
De van sok más lehetőség modellkedésre
4/7 anonim válasza:
Kórosan sovány embereket szerencsére már rég nem alkalmaznak, és neked már kóráhzban a helyed, szóval szép kitaláció.
5/7 anonim válasza:
Nem, ahogy ezt a többi, 170-172 centi alatti kérdésnél is megválaszolták másoknak. Sajnos a magasság továbbra is elvárt.
6/7 A kérdező kommentje:
Kórházban a helyem?😂 ember ekkora faszsagot
Teljesen egészséges vagyok és jól is nézek ki, van mit fogni rajtam de vonzóan látni egyes csontjaimat
Te biztos túlsúlyos vagy és irigy
okt. 17. 20:04
7/7 anonim válasza:
Nem az a válaszoló vagyok, de irigy? Rád? 😂
Ilyen gebe jól biztos nem néz ki, fogni rajtad meg végképp nincs mit, még 50 kilóval se lenne. Te annyira pálca vagy, hogy még skinny fat sem lehetsz, mert nincs rajtad zsír.
40 kg egy maximum 150 centis sovány nő, de inkább tinilány súlya. A te magasságodhoz a 45 is nagyon-nagyon az alsó határ. Jó lenne, ha nem buzdítanál esetlegesen testképzavaros embereket további téves gondolatokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!