170 centivel lehet valaki modell? Vagy az túl alacsony?
Figyelt kérdés
2019. okt. 19. 10:43
1/9 anonim válasza:
Sok mindentol fugg.
Kor, alkat, szemelyiseg, arc.
2/9 anonim válasza:
Itt mindig mindenki modell akar lenni, csak azt nem írjátok le soha, hogy milyen modell.
Kifutómodell? Fotómodell? Arcmodell? Reklám modell? Vagy szabadúszó instragram-modell?
3/9 A kérdező kommentje:
Fotómodell szeretnék lenni.
2019. okt. 19. 11:44
4/9 anonim válasza:
Meg mindig nincs olyan, hogy fotomodell...
Vagy dolgozol high fashion/commercial modellkent egy VM, Visage, Crisp kaliberu ugynoksegnel, vagy csinalod hobbi, Insta szinten.
5/9 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy lány vagy fiú szeretne 170 centivel modellkedni..
6/9 anonim válasza:
Se lány, se fiú nem lehet modell 175 alatt.
7/9 megadex válasza:
Miért nem munkát keresel és dolgozol inkább és abban gondolkodol, mint lehetséges jövő?
8/9 A kérdező kommentje:
#7 mert még gyerek vagyok...
De amúgy táncművészeti suliba járok
2019. okt. 21. 14:18
9/9 anonim válasza:
Abszolut lehetseges! Csak nem mindegy hova mész modellkedni! Ezt a sok barmot, ha nem tudjátok miről beszéltek, ne irjatok! En 169centivel járom a világot nemzetközi modell piacon, nagyon jo ugynoksegem van! Adnak személyre szabott étrendet, edzestervet, nem kell koplalni, fogyozni mint általában, 175alatt a legtobb ügynökség nem vesz fel, tudom, mert meg jártam az összeset szinte, ha erdekel a lehetőség Szumutku Pannát keresd meg facebookon, instán nagyon rendes lany! Ő fedezett fel engem is 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!