Elkerülhető lett volna a rosszúlét véradáson?
picit kialvatlan érkeztem be, a vérnyomásom 144-en állt (felső), pulzus normál. 29/F, 82kg/182cm
a legvégén gyöngyözni kezdtem izzadtságtól. le kellett állítani a folyamatot.
a kérdés, hogy ezek voltak a fő problémák, vagy más hiba is be szokott csúszni véradásnál és amire jobban figyelnem kell.
köszönöm a hasznos válaszokat!
Előző nap mennyit ittál? Átlagosan mennyi vizet fogyasztasz naponta?
Ha nem volt elég folyadékbeviteled az is eredményezhet rosszul létet
Talán még többet inni.
Esetleg vidám társasággal menni, az mindig jól jön.
Egy darab üres kifli meg cukros víz az nagyon kevés.
Én csak akkor szoktam rosszul lenni, ha nem eszem előtte rendesen. Pl legutóbb csak egy kis joghurttal kevert túrót ettem előttem meg két tejeskávét ittam. Le is esett a vércukrom, és vagy 15 szőlőcukor tabletta segített csak. A doktornő viccesen le is szidott, hogy legközelebb többet és tartalmasabbat egyek.
Úgyhogy az evésre előtte nagyon oda kell figyelni, és a folyadékra is persze. Akkor nem lesz baj.
De ha még előtte megeszed a nápolyit, amit adnak, már az is segít, ha pl nem volt időd rendesen enni. Ja és szőlőcukor mindig legyen nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!