Hány órát alszol átlagban? Elég vagy kevés? Kipihenten ébredsz? Hány éves vagy?
Már évek óta kb. 7 órát alszom naponta.
Nekem kevés, de nem akarok késni a suliból, így fel kell kelni.
És nem, elég fáradtan kelek mindig.
17/L
Fél éve véget ért egy kapcsolatom, véget vetettem aktívan, és fél évet elég rosszul aludtam azután, túl korán ébredtem, volt hogy 5 kor, volt hogy fel 4 kor és nem tudtam visszaaludni legtöbbször, de valahogy fáradt sem voltam, arra gondoltam, hogy a korom miatt romlott az alvásom minősége (48 éves nő vagyok) , mivel a kapcsolatom alatt is rosszul aludtam több évig (3) mert sok stressz ért, viták, konstans hazudozás, megcsalás stb tehát rég nem aludtam jól, gondoltam öregedtem azért.
Most október eleje után tapasztaltam, hogy kezdek aludni reggel 10 -10:50 ig is! Mint fiatalkoromban.
A cigit is letettem 2 hónapja.
Persze felébredek azért 6 körül, de vissza is alszom. Ma is kipihenten ébredtem.
Évek óta nem aludtam így!
Tehát megmaradt az alvókám….
Éjszaka mostanában kb. 6 órát alszom, mindig a két éves kisfiam ébreszt :)
Régen is ennyit aludtam, mikor melózni jártam, annyi különbséggel, hogy akkor hétvégén legalább alhattam...
Szóval nekem ez kevés, de nem annyira vészesen, inkább az zavar, hogy kb. 2 éve nem ébredtem magamtól :)
Persze alhatnék többet, de akkor van csak egy kis nyugi, miután elalszik, és valamivel mindig sikerül elszórakozni az időt...
38N
Hétköznap ha jól alszom, akkor 5-6 órát. Hétvégén max 8 órát. Viszont gyógyszeres kezelésen vagyok, ami nagyon befolyásolja az alvást, így gyakori a 3-4 óra alvás.
Nem elég. Őszintén szólva nem emlékszem mikor aludtam ki magam utoljára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!