6.6- os éhhomi vércukrom miatt behívatott a háziorvos, ugye nem küld el terheléses vizsgálatra?
Nekem még csak a 3 havi átlagom magas, de én sem vagyok elhízva, nagyon ritkán eszek édességet, egyáltalán nem iszok üdítőt, teljes kiőrlésű kenyeret eszek évek óta, mégis cukorbetegséget megelőző állapotban vagyok, mivel az egész család valamilyen szinten cukorbeteg. Ezt teszi a genetika. Menj vissza az orvoshoz és meg tudjátok beszélni, hogy mi a teendő ilyenkor. Én sem szeretek orvoshoz járni, de jobb az ilyet még kezdeti szinten elkapni, mint később inzulinozni magát az embernek vagy a szövődményekkel kínlódni.
Egyébként ez lehet egyszeri vércukor kiugrás is. Mióta minden reggel mérem a vércukromat előfordul, hogy egy-egy hirtelen ébredés vagy különösen stresszes nap előtt magasabb az értékem, tehát egy ilyen egyszerű dolog is befolyásolhatja.
8-as, és milyen gyakran volt magasabb a reggeli cukrod? Tehát milyen átlag számít magasnak? Nekem is anyukám cukorbeteg volt.
Akkor biztos azt fogja csak mondani a doki, hogy mérjem a cukromat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!