Az orvosok magunkank írják fel a jó kis recepteket?
Figyelt kérdés
Egy orvos simán írhatja ki magának a tramadolokat, kodeineket stb?
Sőt lehet recept sem kell csak felmutatni a kis igazolványukat?
Ez mennyire igazságtalan már, hogy az orvosok legálisan hozzájuthatnak akármennyi fincsi fájdalomcsillapítóhoz.
Ők bezzeg másnak fel sem írják.
szept. 14. 18:38
11/17 anonim válasza:
10: Ez igaz a vérnyomáscsökkentőkre is!!! Túl hamar kiírják rakásszámra, hadd szedje a szerencsétlen!!!
12/17 anonim válasza:
Orvos vagyok. Még életemben nem írtam magamnak se tramadolt se kodeint, maximum Cataflamot.
Pszichiátriai gyógyszerek közül is egyedül Xanaxot és escitalopramot írtam magamnak amikor nagyon depressziós voltam, de akkor jártam pszichiáter kollégánál és pszichológusnál is.
A kérdés pedig gusztustalan.
14/17 anonim válasza:
Biztosan van olyan orvos, aki felír magának valami "jó kis receptet", de általánosítani nagyon nagy ostobaság! Egyébként engem is műtöttek már 2x (hasi műtét és térdműtét), de eszembe nem jutott, hogy Tramadolt írassak fel.
15/17 anonim válasza:
Csak és kizárólag indokkal és lelettel alátámasztva írhatja fel magának a gyógyszert, ha meg arra pályázol hogy narkózhass rég rossz út megkövezni az orvosokat.
16/17 anonim válasza:
Szigorúan veszik, mit írhatnak fel maguknak.
17/17 anonim válasza:
én felfázásos fájdalmakra kaptam tramadolcseppet a mostani háziorvosom nagyon nem akar írni, pedig sokáig megmarad ami fel van írva, nem élek vissza vele.Van amikor lejárt már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!