Semmi nem történt, egyszer csak begennyesedett, begyulladt, majd kidurrant és most ilyen és érzékeny? Mi a halál ez?
most ez mi a szar?
semmi nem történt! konkrétan semmi! erre tegnap előtt látom h duzzadt, gennyes mint a franc, és reggelre kilyukadt/leapadt, így néz ki és ha hozzáérek fáj. ami nem lenne probléma, ha nem kellene dolgoznom és használnom az ujjaimat, ez meg igencsak meglassítja a munkám, mert minden 4. gombnyomásnál ezzel az ujjal nyomok valamit és azonnal belefájdul.
Mi a franc van ezzel?
Körömágy gyulladás. Benőtt a köröm, vagy beszakadt a bőr.
Menj patikába, és adnak rá cuccot!
Fú, nekem mennyi volt. Még lüktetett is, ahogy a szívem vert!!!
Begyulladt a bőr a körmödnél. Nekem elég volt ezt annyival elérni, hogy rágtam a körmöm és megtéptem a körömdarabot, beszakadt ezáltal és belement a baci, amitől begyulladt. Valahogy neked is megsérült a körömágyad és begennyesedett.
Tetranos dunszt kötés. Vagy sterilizált tűvel (Betadin, láng) felszúrod és kinyomod, aztán sterilizálod a sebet.
#8 a végén egy erőteljes "ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ" kijött belőlem a "tű"-s résznél :D
köszi a válaszokat egyébként, csak most jutott eszembe hogy felraktam a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!