Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fürdőszobába WC, mennyire...

Fürdőszobába WC, mennyire higéniátlan?

Figyelt kérdés
Lehet egészség ügyi hatása is?
2010. nov. 3. 12:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet, mert a wc-be van a legtöbb baci. aztán a végén össze szedsz valami fertőzést..
2010. nov. 3. 12:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha nem takarítják rendesen, akkor igen, mindenféle remek fertőzés (elsősorban nőgyógyászati vagy lábgomba) forrása lehet. Ha penész van benne, az is veszélyes, az asszem a tüdőre.
2010. nov. 3. 12:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Olyan házban életm 24 évet, ahol a fürdő és a wc egyben volt, aztán olyan lakásba költöztem, ahol szintén. Semmi bajom. Tisztán kell tartani, és akkor nincs baj. Sok Domestos. Ha valami koszos, az mindegy, hogy hol van, veszélyes az egészségre.
2010. nov. 3. 12:21
 4/8 anonim válasza:
Nálunk a fürdőszobában van a WC, de ha még egyszer lesz lakásom, biztos külön rakom. Amit előttem leírtak, az igaz.
2010. nov. 3. 12:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Ja, bocsi... második vagyok, és most értettem meg a kérdést. (Tényleg bocs, állatira fáj a fejem.)

Régebben nekünk így volt, most külön van. Egyben sokkal jobban szerettem, könnyebb volt takarítani.

2010. nov. 3. 13:09
 6/8 anonim ***** válasza:
A normálisan takarított wc-vel nincs gond. Egyszer láttam, egy kisfilmet amiben azt bizonygatták, hogy egy átlagos számítógépes billentyűzeten több kórokozó volt mint a wc-ben. Elgondolkodtató! :)
2010. nov. 3. 14:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Az a gond vele h mindig akkor mennek sz.arni mikor fürdik az ember és tt pácolódhatsz a bűzben.
2010. nov. 3. 17:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Elég nagy ökörség egybeépíteni, helyet spórolni kb 0,5 m2-t, meg egy ajtót lehet, cserébe mindig vagy büdös van, vagy huzat.
2010. nov. 3. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!