Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Túlterhelt vagyok és hulla...

Túlterhelt vagyok és hulla fáradt, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a helyzet, hogy most nagyon túl terhelt időszakom van s egyszerűen úgy érzem magam mint egy időzített bomba amely bármelyik pillanatban felrobbanhat.Gyakran elfelejtek enni korán kelek s későn fekszem annyi dolgom van s még így sem végzek a negyedével sem. Idén lesz ágazati vizsgám s már most teljesen ki vagyok készülve. Azt sem tudom már szinte hogy milyen nap van/melyik órán ülök, hiába jegyzetelek s figyelek, tanulok semmi sem marad meg. S állandóan arra kell koncentrálnom, hogy ne aludjak be óra közben, a kávét pedig szinte liter számra iszom. A tesi tanár is annyira dolgoztat minket mostanában, hogy nem tudok olyan pontot mondani a testemen ami ne fájna az izomláztól. Gyakran megszédülök ilyenkor elsötétedik a látásom s tompán is hallok nem tathatnak ezek pár másodpercnél tovább, de elég ilyesztő mikor random időközönként megtörténik. Mindenki nagy elvárásokkal van felém mostanában a család tagjaimon kívül még a tanáraim is ki vannak rám hegyezve fogalmam sincs miért, de állandóan tőlem várják el hogy tudjam arra is a választ amire az osztálytársaim nem s ha egy rosszabb jegy is becsúszik már kérdezgetik hogy mi van velem meg mondják, hogy nem ezt szokták meg tőlem. Komolyan mondom a szüleim nem csinálnak belőle ekkora ügyet pedig soha nem voltam valami kiemelkedő tanuló így ez számomra totál érthetetlen, hogy miért.

A legkisebb dolgokon is kikészülök úgy érzem legszívesebben szétvernék bármit ami a közelembe van. Beszélgetéseknél elkalandozom nem tudok figyelni van hogy kétszer vissza kérdezek mert lemaradtam.

A kérdést eredetileg nem terveztem ki írni, de már nem tudom mit tegyek. Szegény öcsém is csak beszélgetni akart, de megkértem hogy hagyjon mert még attól is ki készültem hogy hozzám szólt és gyengének éreztem magam nagyon.

Ti mit tennétek ilyen helyzetben?

Szüleim is nagyon túlterheltek velük nem tudom ezt megbeszélni... Tudtok valamit tanácsolni hogyan változtathatnék és javíthatnék a helyzeten? Bocsánat hogy ilyen hosszú lett, de nagyon jól esett végre magamból ki írni egy kicsit. A helyesírási/ fogalmazási hibákért esetleg rossz kategóriába tételért előre is elnézést kérek.

szept. 11. 20:33
 1/1 anonim ***** válasza:
Keresd fel az iskolapszichológust
szept. 12. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!