Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Több méterről is érezhető,...

Több méterről is érezhető, feltehetően gyomorból eredeztethető kellemetlen szájszagnak mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Inkább ilyen erjedt hús vagy halszagra hasonlít, nagyon büdös!

Ilyenekre gondolok hogy máj esetleg epe probléma, vagy reflux?

Találtam egy cikket és valamiért megfogott!

"11. Testszag, szájszag"

[link]

Hogyan lehetne ezt orvosolni?

szept. 7. 00:38
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg az orvost a webbetegen, talán valaszol, de jobb lenne a haziorvos
szept. 9. 06:32
 22/26 A kérdező kommentje:
21. Meg se akarja hallani a kivizsgálást, mindenféle indokra fogja hogy hosszú a várakozási idő, stb. Ha kérdezek dolgokat, nem válaszol. Én még ilyet nem láttam! 😟
szept. 10. 18:50
 23/26 A kérdező kommentje:

Próbáltam beazonosítani a szagot, elég komplex. Az egész helyiséget belengi, senki se érzi csak én, pedig tisztán érzem! Olyannyira terjed hogy más helyiségekben is megül, engem már lassan a hányinger kerülget, egy pohár vizet nem tudok jóízűen meginni.

Ilyen erjedős-rohadt, enyhén alkoholos, a vége büdös és keserű, mintha valamit égetnének.

Összességében ilyen húsos-halas-rohadtas szag. Nagyon kellemetlen!

Én a szagokra mindig is érzékeny voltam, egy rossz szaggal ki lehet engem üldözni a világból, ez meg aztán...!

Most nem tudom mit csináljak ilyen "se lát, se hall" csökönyösséggel, mert ha szervi baj van a háttérben akkor meg az lesz a gond!

Szóval jó lenne ezt megelőzni!

Pár hete érzem, ilyen előtte még nem volt, ez biztos!

szept. 10. 19:08
 24/26 A kérdező kommentje:

Na, megvolt az első komolyabb veszekedés, miszerint én "hallucinálok"!

Olyannyira "hallucinálok" hogy most már minden helyiségben lehet érezni ezt a szagot!

Álmomban nem gondoltam volna hogy pár napon belül ettől fogok öklendezni!

Vettem szagmintákat, hátha "hallucinálok", olyan erős hogy a fémen, a kerámián, az üvegen is simán érezni mert megül rajta. Gondolhatjátok milyen gusztusos!

Mint írtam, már egy pohár vizet se tudok meginni jóízűen mert abban is érzem, mindenhol ott van a levegőben! 🥤🤢

Nagyon nagy bajban vagyok mert ilyet az ÉLETEMBEN nem tapasztaltam, de ki fogom hányni a belemet!

Már a számban is megjelent ez a kesernyés szag, megfájdul a gyomrom, öklendezek, hányingerem van!

Elment egy pár órára, akkor kiszellőztettem, nem sokat ért de valamennyit... amikor megjött, megint megcsapott ez az ordenáré szag!

Igen, biztos "hallucinálok"!

Véleménye szerint velem van a "hiba", és különben is ne idegesítsem ilyenekkel!

Mondom neki hogy akár komoly szervi baj is lehet, de meg se hallja, orvost nem hívja időpontért, beutalóért, stb.

Ilyet én még az ÉLETEMBEN nem láttam!

Na szóval az a lényeg hogy csakis én lehetek a "hallucináló" hülye!

Sajnos TEHETETLEN vagyok! 😟

Keserű, rohadt, büdös, halas szag, az ellenségemnek nem kívánom!

Szerinte minden "RENDBEN VAN"! 👍(👎)

Találtam is ehhez a szituációhoz hasonló cikkeket!

[link]

[link]

[link]

[link]

🐟🐟🐟🌫️🌫️🌫️🤮🌫️🌫️🌫️🐟🐟🐟

Aki távolbalátó vagy különleges képességekkel rendelkezik, kérem írja már le hogy mi lehet a probléma és hogy mit csináljak! 🙏

szept. 11. 15:01
 25/26 A kérdező kommentje:

"aminek következtében az ember rohadt halhoz, fekáliához vagy szeméthez hasonló szagot áraszt, mivel a szervezet képtelen lebontani a trimetilamint"

👍

szept. 11. 15:04
 26/26 A kérdező kommentje:

"Azt viszont már kevesebben tudják, hogy az az ember, akinek a szájszaga leginkább a nyers hal bűzéhez hasonlít, májbajjal küzdhet."

[link]

[link]

[link]

[link]

szept. 11. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!