Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet velem?

Mi lehet velem?

Figyelt kérdés

Állandóan fáradt vagyok bármennyit alszom nem elég. Órákközti szünetekben alszom akaratlanul is. Ha felállok megszédülök sétálás közben is egyre gyakrabban előfordul hogy megszédülök a látásom hangyás lesz s a hallásom is olyan lesz mintha víz alatt lennék ameddig el nem múlik. (Pár percig tarthat az egész össz vissz, de azért eléggé zavaró) Étvágyam egyáltalán nincs, éhséget sem érzek. Emiatt volt hogy 2 napig eszembe sem jutott enni mert fel sem tűnt, hogy kimaradt.

Egyre gyakrabban olyan mintha az érzéseim tompák lennének, ha történik valami gyakran nem úgy reagálok ahogy eredetileg kellene. Két napja meghalt az egyik kiskutyám s nem éreztem semmit szó szerint semmit csak ürességet, holott minimum sírnom vagy szomorúnak kellett volna lennem, de semmi. Erre is csak úgy jöttem rá hogy a szüleim meglepődtek ezek miatt.

Az érzelmeimet ha vannak éppen akkor sem tudom rendesen értelmezni csak az egyszerűbbeket mint a harag, öröm, undor ilyesmik. Ha belenézek a tükörbe olyan mintha nem is magamat látnám hanem egy teljesen másik embert.

Eredetileg el szerettem volna menni orvoshoz mert még én is értem hogy valami nem oké, de a szüleim azt mondták csak kamasz vagyok ez normális. (A szédülésekről nem tudnak)

17 éves vagyok és lány.

(Láttam, hogy valaki tett ki hasonló kérdést pár hónapja, de ott nem igazán találtam használható válaszokat)

szept. 5. 17:42
 1/6 anonim ***** válasza:
nem vagy esetleg vashiányos? volt olyan osztálytársam aki alig tudott mozogni annyira fáradt volt + állandóan fázott.
szept. 5. 17:47
 2/6 A kérdező kommentje:

Huh... Jó kérdés, fogalmam sincs.

Annyit tudok, hogy magnézium hiányom viszont van...

Fázni nem szoktam még nagyobb hidegekben sem.

szept. 5. 17:50
 3/6 anonim ***** válasza:
75%
Javaslom, hogy nézesd meg a vèrképedet a vérből nagyon sok minden ki fog derülni🙂
szept. 5. 18:07
 4/6 anonim ***** válasza:
75%

Sok vitaminhiány okozhat ilyet

Kimerültség

Stressz

Szorongás

Kialvatlanság

Depresszió

Vagy ezek kombinációja

szept. 5. 19:27
 5/6 anonim ***** válasza:

#1 vagyok

#4-nek igaza is lehet. sokaig en is amugy igy voltam, en depresszios voltam egy ideig. nem ettem normalisan, ennek kovetkezteben faradt es vashianyos is lettem.

szept. 5. 23:12
 6/6 Cubina ***** válasza:

Csináltattál már vérképet azóta?

Nekem ugyanezek a tüneteim voltak súlyos vashiányos vérszegénységnél.

Vérnyomást is érdemes mérni, mert a vérszegénység azt is megborítja, lehet túl magas vagy túl alacsony is miatta.

szept. 20. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!