Van olyan, akinek kovidoltás után begyulladt a lábujja, főleg tini?
Figyelt kérdés
aug. 22. 19:16
1/9 A kérdező kommentje:
Ilyen körömágy gyulladás?
aug. 22. 19:17
2/9 anonim válasza:
Post hoc ergo propter hoc.
Mit akartok még az oltásra fogni?
3/9 anonim válasza:
Van bizony. A covid oltás ui. nem véd meg a körömágy-gyulladástól, meg a covid kivételével mástól sem.
4/9 anonim válasza:
a tetanusz oltásnak is vannak ilyen hatásai. 1 év múlva vagy max 2-3 év múlva nem kellene ilyesmit tapasztalnod.
én amúgy azóta pecsételősen vérzek minden nap, sokszor 2*is megjön. sokszor szúr al alhasam stb. semmit nem segít egyik orvos sem. letagadnak mindent. nem is mernének adni semmit sem.
5/9 A kérdező kommentje:
Sajnálom!
Soknak hallottam hogy megkavarta a menszeszét !
szept. 18. 23:06
6/9 anonim válasza:
az hagyján! de hogy úgy szúr a hasam, mintha belűlről késsel szúrkálnának és forgatják. sokszor fel sem tudok egyenesedni és sírok, de senkit se érdekel.
7/9 A kérdező kommentje:
Istenem! Próbálj másik orvostól segítséget kérni !
szept. 19. 05:08
8/9 anonim válasza:
2,5 év alatt már vagy 15-nél biztosan voltam... sajnos eltusolnak amit csak lehet.
9/9 A kérdező kommentje:
Magánnál próbáltad?
szept. 19. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!