Idegen helyen nagy WC ?
Figyelt kérdés
Nyaralni vagyok külföldön , 3 napja nem tudtam kakilni, idegen helyen amúgy is szégyellős vagyok.
Mit tudtok ajánlani ami jól megfosatna?
Még kiskorú vagyok, szüleim hashajtót mondanak de nekem valami olyan erős kéne amit nem tartok vissza hanem futok tőle a WCre és jól kipucol
aug. 22. 11:15
2/4 anonim válasza:
Tej + ecetes uborka + szilvalekvár? 🙂
De lehet, hogy a szilvalekvár is elég.
3/4 A kérdező kommentje:
Végül titokban vettem be 4 szem dulcolaxot, ettől most reggelre elég durván fosok. Vizes hasmars mintha pisilnék, de legalább nem tudom visszatartani annyira megy :)
Igaz a WCről se tudok felállni, csikar morog a hasam
aug. 23. 08:29
4/4 Senior Séf válasza:
A föld népessége 11 milliárd. Ebből kb mindenki szarik, és senki sem kíváncsi a tiédre. Mi a ménkűt kell szégyellni rajta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!