Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Idegen helyen nehezen megy a...

Idegen helyen nehezen megy a kakálás, help?!

Figyelt kérdés

Légyszi ha van ötletetek segítsetek mert már megőrülök. Itt vagyok az unokatesóméknál pár napot, de egyszerűen nem megy a kakilás. Pedig már a hasam is puffad, fáj.

22/N

aug. 18. 10:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Kávé, Stadalax,
aug. 18. 10:37
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
Ez pszichés probléma, sajnos én is ilyen vagyok.
aug. 18. 10:43
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős. Természetes megoldások közül nekem az aszaltszilvalé jött be, reggel éhgyomorra egy felesnyi. Illetve joghurtba keverve egy teáskanálnyi lenmag is jó lehet.

Nekem sajnos nyaralásokon okozott ez sokszor gondot, mióta rájöttem, azóta nyaralás első napja előtti napon elkezdem a szilvalevet és viszek is magammal. Így könnyebb.

aug. 18. 10:46
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Az olívaolaj is jó.
aug. 18. 10:51
 5/13 anonim ***** válasza:
88%
Igyál kókusztejet, az is gyenge hashajtó. Amúgy a stressztől van.
aug. 18. 10:52
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagymamám 93 éve így él :) Nyaralás első napján hashajtó. Én is "eltanultam" tőle, de így 40 felett megbeszéltem magammal agyilag, hogy ez mekkora fasság, és most már nem gond máshol sem. Ha siettetnek reggel, akkor viszont még mindig nem megy.
aug. 18. 10:59
 7/13 anonim ***** válasza:
77%
Végbélkúp
aug. 18. 11:20
 8/13 anonim ***** válasza:
90%
22N vagy. Gondolom ez nem elöször fordul elö veled. Eddig mit probáltál ami nem vezetett eredményre? Sorold fel!
aug. 18. 11:28
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is nehezen megy idegen helyen, de ez kizárólag pszichés ok. Én úgy szoktam megoldani, hogy hajnalban felkelek, míg mindenki alszik és nyugodtan elvégzem. Amúgy is mindig reggel megyek, így csak kicsit korábban látogatom meg a fürdőszobát. Különben nekem még az enyhén sós langyos víz is segít.
aug. 18. 12:50
 10/13 anonim ***** válasza:
30%

Elmész és kakálsz. Sohasem értettem, mit kell ezen feszengeni, ha nő vagy, ha férfi.

Kettő perc, ha rögtön lehúzod szag sincsen.

Amúgy ingered sincs, vagy mi a franc? Mert nekem azért átlag kétnaponta van ingerem, tök mindegy, otthon vagyok-e vagy máshol. Akkor elmegyek, probléma megoldva.

Ha meg pszichés a gond, keress szakembert, mert így nem lehet élni, hogy ilyen nulla semmiségen szorongsz :(

aug. 19. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!