Idegen helyen nehezen megy a kakálás, help?!
Légyszi ha van ötletetek segítsetek mert már megőrülök. Itt vagyok az unokatesóméknál pár napot, de egyszerűen nem megy a kakilás. Pedig már a hasam is puffad, fáj.
22/N
Ismerős. Természetes megoldások közül nekem az aszaltszilvalé jött be, reggel éhgyomorra egy felesnyi. Illetve joghurtba keverve egy teáskanálnyi lenmag is jó lehet.
Nekem sajnos nyaralásokon okozott ez sokszor gondot, mióta rájöttem, azóta nyaralás első napja előtti napon elkezdem a szilvalevet és viszek is magammal. Így könnyebb.
Elmész és kakálsz. Sohasem értettem, mit kell ezen feszengeni, ha nő vagy, ha férfi.
Kettő perc, ha rögtön lehúzod szag sincsen.
Amúgy ingered sincs, vagy mi a franc? Mert nekem azért átlag kétnaponta van ingerem, tök mindegy, otthon vagyok-e vagy máshol. Akkor elmegyek, probléma megoldva.
Ha meg pszichés a gond, keress szakembert, mert így nem lehet élni, hogy ilyen nulla semmiségen szorongsz :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!