Miért ropog/kattog az állam?
Figyelt kérdés
Amikor kinyitom a szam vagy eszek akkor is erzem hogy ropog vagy ha nem nyitom ki par percig majd kinyitom elkezd hirtele
N nagyot ropogni
Meg ugy es en neha szoktam az allamat elore oldalra mozgatni ugye mert ropog hogy hatha jobb lesz de elkezd ropogni neha kattogni
20 eves fiu vagyok
Valakinek hasonlo?
Mit tegyek?
aug. 19. 23:10
1/5 anonim válasza:
Nekem is ilyen, de már 2-3 éve. Ha egy kicsit jobban kinyitom a szám, akkor a bal felén kattan. Illetve evés közben is random. Szintén 20/f.
2/5 anonim válasza:
Nekem is.
De lehet ez fogcsikorgatástól is (éjjel nem tudsz róla, alvás közben) vagy túl magas tömések.
48 nő
3/5 anonim válasza:
Nekem is ez van, de csak mikor bal oldalon rágok. Bár az is hozzátartozik hogy fogorvos miatt van, foghúzás közben eltörte az állkapcsomat, azóta mindenki hallja, épp melyik oldalon eszek..
4/5 anonim válasza:
Nekem is volt hosszú éveken át, szintén fiatal fiú koromban, de már elmúlt, sajnos nem emlékszem hogyan (jó, ez nem segítség, de bíztatásnak elmegy).
5/5 anonim válasza:
Nincs valami harapási rendellenességed?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!