Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy az érrendszer...

Mit tegyek, hogy az érrendszerem életkorát lejjebb vigyem?

Figyelt kérdés

Most volt céges orvosi vizsgálat és azt mutatta ki, hogy 31 évesen az érrendszerem életkora 48 évesé.

Ezzel mit tudok tenni? Lehet bármit tenni? Elkezdtem hétköznap napi 1,5-2 órákat sétálni de valami más megoldás nincs? 187 cm magas vagyok és 103 kg ha ez is számít.

aug. 17. 12:58
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Nem hinnék az ilyen orvosi vizsgálatoknak. Mégis mivel mutatták ki?
aug. 17. 13:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Étkezés, mozgás leginkább.

Jó minőségű fokhagyma tinktúra.

Ha már tényleg aggódsz a jövőbeni egészséged miatt, lesz olyan idő amikor megszűnik az összes betegség!

aug. 17. 15:12
 3/3 A kérdező kommentje:

Pedig ezt mutatta ki a leletem, volt minden, elg, vervetel, prosztatavizsgalat, egy szoval minden es az errendszernel ez jott ki…

Csak amikor hallod, hogy az egykoru munkatarsadnak fiatalabb az errendszere vagy az 50 evesnek olyan, mintha 30 lenne akkor igen, kicsit megijed az ember. Tobb fokhagymat kellene enni?

aug. 22. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!