Hogyan kell feliratni a gyógyszert?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Igen,h*lye kérdés,tudom. De picit elvesztem. Szedek mást gyógyszert is,ami ha fogyóban van,írok a háziorvosnak egy emailt(itt úgy működik) és tölti is fel. Viszont 2 hónapja IR miatt magándokihoz mentem és lassan kellene a felírt gyogyszer,mert ugye fogy.. Annyi lenne a kérdésem,hogy magánúton ez hogy működik? Szintén írjak e-mailt? De gondolom,ezért fizetni is kellene,nem? Mikor voltam hozza,olyan sok volt az info,hogy totál kiment a fejemből,legközelebb hogyan oldjuk meg a receptfelírást.😏Felléptem az oldalunkra,mindenről írnak ,de erről semmit nem találtam. Hátha valaki okosabb🙉előre is köszönöm!aug. 2. 13:57
1/5 anonim válasza:
Hívd fel a háziorvosodat. A teljes anyagod fent van a felhőben. Szakorvos írta fel. Kérdezd meg, hogy annak alapján felírná-e a felhőbe, mert vidéken vagy, nem tudsz megjelenni.
4/5 anonim válasza:
Ha a maganorvos nem töltötte fel a dossziédba a diagnózist, akkor a háziorvos nem biztos hogy fel tudja írni a gyógyszert, mert van olyan, amit csak szakorvos írhat fel. Van olyan is, hogy felírhatja, de nincs anyni támogatás rá, mintha a szakorvos írná ki. Maganorvosnal altalaban új idopontot kell kerni, elmondani az időpont keresnel hogy recept miatt kell, és bizony, nagy eséllyel fizetni kell érte, bár sokszor jóval kevesebbet, mint ami egy vizsgálat ára lenne.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
aug. 2. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!