Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Állandóan jön fel a gyomorsava...

Állandóan jön fel a gyomorsavam és szúr a szívemnél, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ezen a héten már másodjára, ritkán szokott még ilyen lenni..egy hete már hígszékletem is van meg hánytam, mert vmi nyavalya elért:S ilyenkor mit célszerű tenni?Ha böfögök is eszméletlen szaga van :S
2010. nov. 1. 17:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk orvos?
2010. nov. 1. 18:06
 2/6 A kérdező kommentje:

Húúú, köszi!!!!!!

(Megjegyezném h mondtam az orvosomnak)

Arra gondoltam, h perpill mit tegyek, h elmúljon.

2010. nov. 1. 18:16
 3/6 anonim ***** válasza:

A modern savlekoto szerek szedese sulyos, idult betegseghez vezet, mig a tuneteket elnyomja.

Eloszor is azt kell megfigyelni, hogy mi a kivalto oka ennek a tunetnek, mivel lehet a rossz etkezesi szokas, de lehet a stressz is, de lehet a dohanyzas, a kave, es az alkohol fogyasztasa is.

A nyers gyumolcsok es zoldsegek jo segitseget jelentenek.

A friss s.repale, a zellerle, a spenotle, ceklale.

Nagyon jo amikor a fenti leveket fogyasztod, akkor egyel meg 1-1 almat is.

Keruld a hust, olajos halat, tojast, tejtermekeket.

A zoldsegek kozul inkabb a paradicsomot es a hejastul fogyasztott burgonyat fogyaszd.

Az etkezesek utan igyal kamilla teat. Savkozombosito gyogynoveny a bojtorjangyoker, a pitypanggyoker es az ibolyalevel. Ezeket gyogynoveny szakuzletben, vagy patikaban tudod beszerezni.

Ne gyogyszerrel kezeld, inkabb taplalkozz igy es fogyaszd a gyogynovenyteakat, s valtoztass ott, ahol szukseges ahhoz, hogy megszunjenek a tuneteid.

2010. nov. 1. 19:11
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi, lehet azért van most ez, mert ma elég rendszertelenül ettem és sokat:S

Azért nem akarok megválni a húsevéstől és tojást is szeretnék fogyasztani..orvosomnak majd mondom megint, eddig nem mondott rá semmit, bár igaz h csak mostanában jelentkezett, kb másodjára, de nem túl kellemes érzés:S

2010. nov. 1. 19:58
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem kell megvallnod a hustol es a tejtermekektol, de lehet csinalni egy olyat, hogy most szunetelteted es megnezed, hogy a szervezeted hogyan reagal!

Erted? Tehat probald meg kitapasztalni azt, hogy vajon mi okozza a panaszodat es aztan mar konnyen fogod tudni kezelni. Ugyanis nincs olyan, hogy nem akarok valtoztatni, mert sajat magadnak artasz es Te fogsz beteg lenni aztan. Viszont igy lehet megfigyelni, hogy kevesebb hust es kevesebb fuszerrel pl. es egy par napig elhagyni a tejes termekeket, szerintem kilehet birni.

Amikor pedig mar helyre jott a gyomrod, aztan mar elkezdhetsz normalisan etkezni, ahogyan Te szereted, viszont ha ujra jelentkezni fog a panaszod, akkor mar tudni fogod, hogy mitol van.

2010. nov. 1. 22:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Aha, értem.De mikor csak kekszen és teán éltem a hasam miatt, akkor is volt ez a panasz :S ma már jobban vagyok, lehet elmegyek orvoshoz, bár tuti felírna vmit.
2010. nov. 2. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!