Lesz belőle gond, ha nem megyek el fizikoterápiára?
Figyelt kérdés
Kaptam egy 10 alkalmas beutalót a lábammal. Részleges szalagszakadásom volt 1,5 hónapja. Jól gyógyulok, de biztos ami biztos, beutalt az orvos.
Egy alkalmon vettem részt. Namost, ami ott lemegy azt otthon is meg tudnám csinálni magamnak. Sima egyszerű tornagyakorlatok. Még videókat is találni interneten.
Lesz belőle valami ha nem megyek el a beutaló ellenére a még fentmaradó alkalmakra? Inkább megoldanám magamnak otthon.
júl. 31. 12:15
1/2 anonim válasza:
Le is mondhatod,nem veszed el helyet mások elől.
Tudom hogy mi van ott.Annyit ér mint halottnak a csók.
2/2 anonim válasza:
Le kellene mondani, mert másnak oda tudják adni az időpontodat. Na és ha legközelebb esetleg tényleg rászorulsz, akkor fel sem fogják írni, mert úgy sem mész el. Tehát megaddal tolsz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!