Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet a gond a térdemmel?

Mi lehet a gond a térdemmel?

Figyelt kérdés
Egyszer sportolás közbe hátra estem és azóta nem annyira jó a bal térdem. Az első hétben hogy ha be hajlítottam ( amit nem tudtam teljesen ) akkor az egész feszült, tehát olyan volt mintha be lett volna dagadva, de kívűlröl semmi nyoma nem volt. Nem volt sem zöld sem lila. Azután a második héten elmúlt ez a feszülés, most már csak fáj ha behajlítom és recseg meg kattog( még mindig nem tudok teljesen guggolni, de arra már rájöttem hogyha edzés közben be melegszik akkor sokkal jobb lesz, akkor tudok guggolni is, egy kicsi fájdalom akkor is van de az nem sok). Ja és holnap tehát hétfőn kezdődik meg a harmadik hét. A válaszokat előre is köszönöm. Meg annyi még hogy keddre van időpontom orvoshoz, csak addig is kíváncsi vagyok hogy valakinek volt-e már ilyen
máj. 5. 21:15
 1/1 anonim ***** válasza:
Valamelyik szalag meghúzódhatott. Hosszú ideig fog gyógyulni. Ne erőltesd túlságosan.
máj. 5. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!