Normális, hogy 23 évesen már van ráncom?
Figyelt kérdés
Kb. fél éve kezdett el két függőleges csíkban látszódni a szemeim között, mostanra viszont sokkal mélyebb lett. Nem értem miért lett ránc rajtam, mivel nem húzom össze a szemöldököm/szemem, erre direkt figyelek. Emellett 8 órát alszok naponta, kerülöm a napfényt amennyire lehet, mindennap 50 faktoros fényvédőt használok, heti háromszor sportolok és a táplálkozásra is nagyon odafigyelek. Nem mellesleg naponta arctisztítót használok, hetente meg arcradírt és arcmaszkot. Tehát nem értem miért van ránc, mikor mindent megteszek ellene, nagyon zavar, hogy ilyen korán már előjött, bele se merek gondolni, hogy fogok kinézni 30 évesen, mikor a többségnek akkor még nincs is ránca vagy akkor kezd nagyon finoman megjelenni...Mielőtt írná valaki, hogy mindenkinek lesz, nem ezzel van a bajom, hanem hogy ilyen (szerintem) korán megjelent nálam.júl. 30. 19:36
1/3 anonim válasza:
Nekem 17 évesen tisztán láthatóak elég nagy ráncok a szemeim alatt. Lehet kicsit genetika.
3/3 anonim válasza:
Genetika. 45 éves vagyok, de olyan sima a bőröm, mint 20 éves koromban (főleg, ha megborotválkozom, akkor újra gyerek vagyok).
Ne stresszelj rá nagyon, én úgy látom, vannak nők, akik túlzásba viszik az arckezelést, sminket, 40 éves korukra szépen lelakott ábrázatot sikerül összehozni.
Feleségem, aki 42 éves, szintén gyönyörű az arca, szerencsés genetikája van, nem zsíros az arcbőre, de sosem sminkeli magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!