Az normális, hogy alig tizennyolc (lassan tizenkilenc) évesen 90D a mellméretem?
Egyáltalán nem vagy kövér. Nincs sok súlyfelesleged.
Genetika állhat a háttérben. Valaki nagymellű, más pedig kis mellekkel rendelkezik.
Most még büntetlenül lefogyhatod a túlsúlyodat, ilyen fiatalon a szövetek még rugalmasak, nem fog megtejeszacskósodni a cickód.
Pár év múlva nehezebb lesz már lefogynod is és az esztétika rovására fog menni.
Nekem 85 kilosan volt 95c a mellmeretem. Neked 68 kilosan tuti nem ennyi csak tulzol.
Egyebkent a mell az zsir szoval ha fogysz, mellbol is fogysz
A női mell áll mirígyállományból + zsírszövetből. Ez nem függ össze a testmagassággal.
Ha veszett diétába kezdesz és kisebb lesz a melled,akkor ott is volt zsírfelesleg.
Ha nagyobb a mirígyállomány,akkor diéta után is marad még bőven mell.
A D kosár márkánkét /pl Triumph,Tezenis,H&M, kínai üzlet/ eltérő adat,de egyiknél sem túl nagy méret.
Jobban aggódnék a 90 cm miatt,(ami a mell alatti méret),hogy a hátadon és elöl,a bordáidon, nincs e túl sok zsír,ami esetleg leadható / leadandó.
Mindenkinek ilyen melle van? Nem.
Akkor normális? Nem.
Kóros dolog? Nem.
Neked ekkora van és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!