Túlsúly miatta séta közben 130-as pulzus?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Fogyni szeretnék 27f 86kg 176cm.
Elkezdtem sétálni napi szinten kb 5km. Viszont nagyon hamar a pulzusom felugrik 125-135 közé..
Gondolom a meleg is rátesz de magasnak érzem séta közben..
(Kardiológián voltam minden rendben)!
júl. 28. 19:20
2/8 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy gyorsan setáltam volna inkább kényelmesen
júl. 28. 19:52
3/8 anonim válasza:
Ennek ellenére lehet, hogy egyelöre a lassú séta jobban megfelelne a kondíciódnak. Akkor optimális a mozgás, ha normál pulzusértéknél maradsz
4/8 anonim válasza:
Séta közben többnyire mindenkinek magasabb a pulzusa.
5/8 A kérdező kommentje:
Igen azt tudom de ennyire magasnak nem hiszem.
júl. 28. 21:09
6/8 anonim válasza:
A 130 normális a te esetedben. Ha sportos lennél, ezt a pulzust kellene alapjáraton elérned, hogy az is maradj.
7/8 anonim válasza:
Normális, hisz sportolsz. Ha a nyugmi pulzusod 70 alatt van akkor viszont kicsit sok
8/8 A kérdező kommentje:
Nyugalmi pulzusom ha tényleg csak pihenek akkor és fekszem akkor 60-65.amugy meg olyan 75-80 máskor.
Akkor nem tudom mert dokinál minden rendben volt
júl. 29. 11:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!