ADHD gyógyszer, hol, milyet?
Figyelt kérdés
2 éve derült ki h adhd-s vagyok, de a pszichiáteremmel régóta nem volt már időpontunk, és nem tervezek visszamenni hozzá.
Van valami gyógyszer, ami szedhető ADHD-ra, és nem szükséges, hogy pszichiáter írja fel? Ha van, micsoda?
Néztem néhányat, de mindegyik vagy épp készlethiányos, vagy csak 3 hónapos szállítási idővel rendelhető Namegaztánból, stb..
júl. 28. 10:38
1/6 anonim válasza:
Nincs! Hogy lenne már recept nélkül az agyműködést komolyan befolyásoló gyógyszer? Az meg eszedbe ne jusson, hogy interneten rendelj gyógyszert! De annyira súlyos, hogy gyógyszerrel akarod élhetővé tenni az életedet?
2/6 anonim válasza:
Felnőtt adhd ra nem kell gyógyszer. Pszichoterápiára attól még mehetsz, és az ott kapott " feladatokat" gyakorolhatod.
3/6 A kérdező kommentje:
#1 Hogyha a gyógyszer segít abban hogy normálisan tudjak létezni, akkor egyértelműen igen.
#2 "Felnőtt ADHD-ra nem kell gyógyszer", erről tudnál forrást küldeni légyszi? Mert akkor elküldeném a linket a (kb) 6 belföldön élő ismerősömnek, akik felnőttek és a pszichiáterükön keresztül ADHD-ra szednek gyógyszert, és annak a néhány külföldinek is).
júl. 30. 16:19
4/6 anonim válasza:
Akkor hozzájuk hasonlóan te is elmész pszichiáterhez.
5/6 A kérdező kommentje:
Azt írta, hogy "Felnőtt ADHD-ra nem kell gyógyszer", ha valóban így van akkor tényleg linkelje már a forrást, mert nem fizetnék feleslegesen pszichiáterre csak azért hogy gyógyszert szedjek, ha egyébként nem is kell, mert felnőtt vagyok.
júl. 31. 11:30
6/6 A kérdező kommentje:
Keresed még a linket? Vagy betudhatjuk annak, hogy hazudtál/hülyeséget írtál, és tovább haladhatunk?
aug. 1. 08:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!