Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » ADHD gyógyszer, hol, milyet?

ADHD gyógyszer, hol, milyet?

Figyelt kérdés

2 éve derült ki h adhd-s vagyok, de a pszichiáteremmel régóta nem volt már időpontunk, és nem tervezek visszamenni hozzá.

Van valami gyógyszer, ami szedhető ADHD-ra, és nem szükséges, hogy pszichiáter írja fel? Ha van, micsoda?

Néztem néhányat, de mindegyik vagy épp készlethiányos, vagy csak 3 hónapos szállítási idővel rendelhető Namegaztánból, stb..

júl. 28. 10:38
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Nincs! Hogy lenne már recept nélkül az agyműködést komolyan befolyásoló gyógyszer? Az meg eszedbe ne jusson, hogy interneten rendelj gyógyszert! De annyira súlyos, hogy gyógyszerrel akarod élhetővé tenni az életedet?
júl. 28. 10:57
 2/6 anonim ***** válasza:
28%
Felnőtt adhd ra nem kell gyógyszer. Pszichoterápiára attól még mehetsz, és az ott kapott " feladatokat" gyakorolhatod.
júl. 28. 11:39
 3/6 A kérdező kommentje:

#1 Hogyha a gyógyszer segít abban hogy normálisan tudjak létezni, akkor egyértelműen igen.

#2 "Felnőtt ADHD-ra nem kell gyógyszer", erről tudnál forrást küldeni légyszi? Mert akkor elküldeném a linket a (kb) 6 belföldön élő ismerősömnek, akik felnőttek és a pszichiáterükön keresztül ADHD-ra szednek gyógyszert, és annak a néhány külföldinek is).

júl. 30. 16:19
 4/6 anonim ***** válasza:
82%
Akkor hozzájuk hasonlóan te is elmész pszichiáterhez.
júl. 30. 20:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Azt írta, hogy "Felnőtt ADHD-ra nem kell gyógyszer", ha valóban így van akkor tényleg linkelje már a forrást, mert nem fizetnék feleslegesen pszichiáterre csak azért hogy gyógyszert szedjek, ha egyébként nem is kell, mert felnőtt vagyok.
júl. 31. 11:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Keresed még a linket? Vagy betudhatjuk annak, hogy hazudtál/hülyeséget írtál, és tovább haladhatunk?
aug. 1. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!