Ezeket a gyógyszeres injekciókat lehet tárolni hűtőben?
Figyelt kérdés
Nekem per pill ebetrexat oldatos injekció van, bár nem hinném hogy ez számít, lényeg hogy írja legfeljebb 25fokig tárolandó, ami így nyáron nem nagyon lehetséges, nagyon meleg van a lakásban, esetleg ha berakom hűtőbe az jó neki?júl. 13. 18:45
1/4 anonim válasza:
Nekem pedig clexane injekció van. Ami szintén 25 fokig tárolandó. De még 28 fokban simán el van. Viszont már 30 fokban el színeződik / megromlik. Ugyan igy hosszabb idejig 20 fok alatt sem tárolhatom. Vagyis hűtőben. Mert akkor meg össze sürüsödik.
2/4 anonim válasza:
1-es voltam. Egyébként meg olvasd el az injekciós dobozban lévő beteg tájékozgatót. Mi van a betegtájékozatóban le írva?
3/4 A kérdező kommentje:
nem ír semmit a beteg tájékosztatóban, ennyit amit írtam, hogy legfeljebb 25 fokig tárolandó, és akkor te így nyáron hogy tárolod? vagy nálad nincs annyira meleg a házban / lakásban?
júl. 13. 19:55
4/4 anonim válasza:
1 és kettes voltam. Jelenleg is 33 fok van a szobában. Este 20 óra után is. Én külön hütőt vettem neki. Ami a leggyengéb fokozaton megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!